Η εταιρεία

40 χρόνια ΜΑΛΛΕ

40 χρόνια πολυτέλειας, μοναδικής αισθητικής και σύγχρονου design με στόχο την επίτευξη της απόλυτα διαχρονικής κομψότητας, της χρηστικότητας και της υψηλής ποιότητας. 40 χρόνια επιτυχίας, συνεργασιών, μοναδικών δημιουργιών που υπακούν στις τάσεις αλλά αντανακλούν  και την ιδιαίτερη προσωπικότητα των ιδιοκτητών τους.

The History

Από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο κοινό της Θεσσαλονίκης η εταιρία ΜΑΛΛΕ είναι συνώνυμη με την υψηλή αισθητική στον χώρο του επίπλου και της διακόσμησης, την πρωτοπορία και την εξέλιξή. To 1977 οι ιδρυτές της εταιρίας, Γιώργος και Στέλλα Μαλλέ, με διορατικότητα και δημιουργική διάθεση ανέδειξαν τις δυνατότητες τους και προσδιόρισαν τόσο την παραγωγή τους όσο και τη θέση τους στον κόσμο του επίπλου .Η επιτυχημένη αυτή προσπάθεια οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου flagship καταστήματος ΜΑΛΛΕ (Βούλγαρη 33)  που έδωσε  το δυναμικό του παρόν και κέρδισε  την εμπιστοσύνη ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών. Μετά από 15 χρόνια παρουσίας το δεύτερο κατάστημα  MAISON MALLE ( Βούλγαρη 17) έδωσε πνοή ανανέωσης σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα. Μια εκτενής συλλογή από επιλεγμένα έπιπλα,υφάσματα και διακοσμητικά είδη- με την υπογραφή leading ευρωπαϊκών οίκων-συμπλήρωσε τις δημιουργίες του brand δίνοντας τις πιο chic λειτουργικές λύσεις για τον χώρο του σπιτιού. Έχοντας αποσπάσει βραβεία σε Κλαδικές και Διεθνείς εκθέσεις, η εμπνευσμένη ομάδα πίσω από το Μαλλε αποδεικνύει μέχρι και σήμερα ότι είναι συνώνυμη της άριστης ποιότητας και της απαράμιλλης κομψότητας.

The Services

Το πάθος για την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και την διακόσμηση σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία  έχουν ταυτίσει την εταιρεία MAΛΛΕ  με την εξαιρετική ποιότητα και λειτουργικότητα των επίπλων , χαρακτηριστικά γνωρίσματα όλων των συλλογών της.  Διακόσμηση, εξοπλισμός χώρου αλλά και projects ανακαίνισης είναι μερικές από τις υπηρεσίας που προσφέρει, ενώ ειδικεύεται και στην παροχή custom δημιουργικών λύσεων και την κατασκευή επίπλων και fittings αποκλειστικά για τις ανάγκες κάθε πελάτη .

Η Στέλλα, η Μάγδα και η Χριστίνα Μάλλε ενημερώνονται διαρκώς για τις νέες τάσεις και ταξιδεύουν αναζητώντας  νέα trends που καλύπτουν τις ανάγκες μιας σύγχρονα διαμορφωμένης κατοικίας.Η δημιουργική τους ομάδα  μελετά την ιδιαιτερότητα του χώρου σας  και προσφέρει ιδανικές λύσεις προσαρμοσμένες απόλυτα στις επιλογές σας.

Επιλέξτε,συνδυάστε,εντυπωσιάστε και δημιουργήστε μαζί μας!